Lily szappan | Teszt

6:13

Sziasztok, 

A mai bejegyzésben egy magyar márkáról a Lily szappanról olvashattok tesztet. Mivel ekcémára hajlamos problémás bőröm van így nagyon örültem, hogy lehetőségem volt ezeket a szappanokat kipróbálni.


Coco Dream Kókusz szappan

Sose gondoltam volna, hogy valaha is kipróbálok egy olyan kókuszos szappant aminek nem az a mű illata, hanem igazi friss kókusz illata van. A benne található kókuszolaj táplálja a bőrt és a legnagyobb meglepetésemre kókuszreszelék is van benne ami gyengéden leradírozza az elhalt hámsejteket. Mivel a legtöbb terméktől kipirosodik a bőröm, de ez a szappan semmilyen irritációt nem váltott ki. Én ezt a terméket az arcomon használom. A szappant ide kattintva tudjátok megvenni. Az 55 grammos 700 míg a 80 grammos 800 forintba kerül.


Magic Rose Rózsaszirmos szappan

Még ki se vettem a dobozából ezt a szappant, de már lehetett érezni a friss rózsaillatot. Ez a szappan kakaóvajat is tartalmaz ami egy természetes bőrhidratáló, eredményesen a gyulladásos betegségeket és gátolja a bőröregedését. Ez a szappan már az illatával is nagyon jól megnyugtat. A terméket ide kattintva tudjátok megrendelni. Az 55 grammos szappan 700 míg a 80 grammos 800 forintba kerül.


A szappan használatánál arra figyeljetek oda, hogy hajlamos szárítani a bőrt.
Köszönöm szépen a Lily szappannak a tesztelési lehetőséget.

Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. A rózsaszirmos szappanhoz meghoztad a kedvem :) még sose hallottam erről a márkáról.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe