Lookfantastic Beauty Box 2017 Január

8:48

Sziasztok, 


Ahogy a címben is olvashattátok ma egy beauty box-ot mutatok be nektek. Már elég régóta gondolkoztam azon, hogy szeretnék rendelni én is egy ilyen dobozt, de a legtöbb hazai beauty box nem nyűgözött le, mert szerintem az árukhoz képest elég sok termékmintát mintsem utazó vagy teljes kiszerelésű terméket tartalmaz. Így esett a választásom a Lookfantastic meglepetés dobozára, amiről először Ildie-nél olvastam majd láttam, hogy Betti is előfizetett rá. 


A dobozra a Lookfantastic oldalán tudtok előfizetni 1,3,6 vagy 12 hónapra. Én ezt a dobozt 15 fontért körülbelül 5200 forintért vásároltam meg. Fontos tudni, hogy már az egyszeri vásárlás után is le kell mondani az előfizetést különben következő hónapban megint kiszámlázzák az aktuális dobozt. Nekem a doboz egy hét alatt érkezett meg és a szállítás ingyenes. Mindegyik doboz 6 terméket tartalmaz amiből 3 teljes kiszerelésű. Ezenkívül a dobozzal együtt megkapod a legújabb ELLE UK magazint plusz egy Lookfantastic újságot a dobozban található termékekről és az újdonságokról. 


A doboz belsejébe mindig írnak egy motivációs idézetet vagy egy rövid üzenetet. 



A doboz és a termékek is gondosan becsomagolva érkeznek így nem kell félni, hogy megsérülnének. 

Akkor nézzük mit tartalmazott a januári doboz: 

Trifle Cosmetics Liquid Glow Liquid Liminizer - teljes kiszerelésű termék, ára: 15,96 font
Talán a legjobb magyar szó rá a folyékony pirosító a színét nézve vagy akik extra csillogásra vágynak azok highlighterként is használhatják, de szerintem ahhoz erős színe van. A termék cruelty-free és hamarosan teszt is olvashattok róla a blogon. 

Jelly Pong Pong  Fairy Lashes Mascara - teljes kiszerelésű termék, ára: 17,95 font
Erről a termékről még nem tudok mit írni mert nagyon sok szempillaspirálom ki van bontva és nem szeretném, hogy ez is beszáradjon, de a spirál dobozán olvasható, hogy ez a termék is cruelty-free.

The Vintage Cosmetics Company Rose Gold Tweezers - teljes kiszerelésű termék, ára: 8 font
Az évek során rengeteg szemöldökcsipeszt elhagytam így nagyon örülök, hogy ez a darab belekerült a dobozba. Nagyon szép maga a doboz és a termék kidolgozása is. A csomagolás hátulján pedig egy használati utasítást találhatunk a helyes szemöldökcsipesz használatról. Egyébként egy brit márkáról van szó és a doboz újrahasznosított papírból készült. 

Nuxe Lotion Tonique Douce - utazó méret 35ml, ára körülbelül: 2,45 font 
Az én dobozomba ez a rózsa illatú tonik került, aminek tényleg fantasztikus illata van. Szerintem egy utazás során fogom majd kipróbálni.

Pixi Brow Tamer  - teljes kiszerelésű termék, ára: 12 font
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez a szemöldök zselé átszámítva körülbelül 4300 forintért. Hamarosan erről is olvashattok részletesebben a blogon.

Briogeo Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask - utazó méret 29ml, ára: körülbelül 3,69 font
A hajmaszk avokádó kivonatot, mandula és argán olajat és vitaminokat tartalmaz. Mindent amire a hajnak ebben a téli időszakban szüksége lehet. Ez a kiszerelés 1-2 használatra elegendő.


Nagyon örülök, hogy megrendeltem ez a beauty box-ot és biztos lesz még róla szó a blogon. A Lookfantastic dobozt mindenkinek ajánlom azoknak is akik eddig még nem vagy csalódtak már ehhez hasonló meglepetés dobozban. A januári dobozban lévő termékek ára 60,05 font plusz az ELLE magazin is 4 fontba kerül. Szóval bőven megérte az érte kiadott 15 fontot.

Ti mit gondoltok a meglepetés dobozokról?

Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nekem sokkal szimpatikusabb ez a külföldi beauty box. Vonzóbb és szerintem tök jól eltaláltàk a termékeket. :) KatleenLights is szokott beauty boxot bontogatni, nekem az is tetszett de most ez is pozitív csalódás volt. ☺

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe