Decemberi szerzemények | Shopalcoholic #2

7:12

Sziasztok, 


Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de nekem a december az a hónap ami mindig olyan gyorsan elmegy mintha nem is lett volna.

A mai bejegyzésben megmutatom nektek, hogy miket kaptam karácsonyra, plusz miket vettem decemberben.

Először is kaptam karácsonyra a szüleimtől 5 darab könyvet és egy dvd-t. Mióta elolvastam Hyeonseo Lee - David John : A lány hét névvel - Szökésem Észak-Koreából című könyvet azóta érdekel (korábban is foglalkoztatott a téma) az ottani embereknek az élete így az egyik könyv amit kaptam Pak Janmi: Élni akartam című könyv, amit már el is kezdtem olvasni. Kaptam két olyan könyvet ami az iszlám állammal foglalkozik. Az egyik Anna Erelle: A dzsihád jegyese - Toboroz az iszlám állam a másik pedig Farída Khalaf - Andrea C. Hoffmann: Az Iszlám Állam rabszolgája voltam- Farída szökése . A komolyabb témájú könyvek mellett megkaptam még E. L. James: Grey- A szürke ötven árnyalat Christian szerint. Ez a könyv nekem már megvan angolul, de mint az összes kedvenc könyvemet ezt is szerettem volna magyarul megkapni. Az utolsó könyvet már nagyon régóta szeretném elolvasni és végre sort tudok rá keríteni. Ez a könyv nem más mint Oravecz Nóra: Élet másképp- Váltsd valóra az álmaidat, erről miután elolvastam mindenképpen befogok számolni. Megkaptam dvd-n a Hogyan legyünk szinglik? című filmet ami az idei kedvencem. Még februárban láttam moziban és mindenkinek ajánlom aki egy könnyed vígjátékra vágyik, igaz a filmnek mondanivalója is van. Többek közt olyan színészek játszanak benne mint Dakota Johnson és Rebel Wilson akik az egyik kedvenceim.



Az egyik legjobb barátomtól megkaptam Richelle Mead: Vámpírakadémia- Vérvonalak című könyvet amit a szüleimtől is megkaptam karácsonyra 4 éve. Kaptam tőle egy ékszertartót ami tele volt apró ajándékokkal és egy Avon testápolót vanília-fahéj illatban a különlegessége az, hogy tele van csillámporral.


Az egyik csoportban is megajándékoztuk egy mást ahol kaptam egy szürke színű Rudolfos házi papucsot, egy vastag téli zoknit és egy gyönyörű arany színű nyakláncot madarakkal.


A Reddit Gifts Secret Santa ajándokázás során kaptam egy tőzegáfonya teát, kettő nagyon aranyos téli csipeszt és egy karácsonyfa díszt, egy karácsonyfa formájú ajtódíszt. A csomagban a legkülönlegesebb ajándék egy gyertya volt a WoodWick-től jázmin illatban. Előtte még nem hallotam erről az amerikai márkáról,de már kinéztem néhány gyertyát tőlük.



Az ajándékok után nézzük is a decemberi szerzeményeimet. 
Beszereztem kettő palettát a Rossmannban. Az egyik a RdeL Young XXL smokey paletta szürke színekkel, a másik pedig a Lovely Dark Nude palettája. Kettő Lovely körömlakkal is gazdagabb lettem és egy Lovely szemöldökformázóval a brows creator pencilel. Stefinek a Szépség elsősegély blog írójának az ajánlására megvettem a Lovely Colorwear rúzsceruzát és egy hozzá passzoló Lovely szájkontúrceruzát is. Három RdeL Young rúzst is vettem amelyekről hamarosan a blogon is olvashattok. Beszereztem még az Isana Miss Cara Mella krémtusfürdőt is, aminek fantasztikus karamella illata van.




Remélem kellemesen telt nektek a karácsony és sikerült kipihennetek magatokat. Szeretném megköszönni, hogy velem voltatok az elmúlt hónapokban. Jövőre találkozunk!

Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! Teljesüljön minden kívánságotok!



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Én is olvastam a Dzsihád jegyesét, és a lány hét névvelt, az Élni akartam kívánságlistás.
    Oravecz Nóra nekem a nagyon nem kategória. :D
    nagyon tetszik ez az ékszertartó, és a Rudolfos papucs is szuper. :)
    a karamellás tusfürdő egy álom, szerintem én újra fogom venni. :D
    Nagyon klassz dolgokat szereztél be, boldog új évet :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe