Karácsonyi Gift Swap | Blogmas 2016 #7

8:08

Sziasztok,

A mai bejegyzésben megmutatom nektek, hogy miket kaptam az idei karácsonyi gift swapen. Az ajándékozásról azt kell tudni, hogy Rami negyedévente szervező őket és bárki jelentkezhet rá.

Én Nórit a Beauty secrets from Nora íróját ajándékoztam meg, nekem pedig Rami küldte az ajándékot.

Rami már a csomagolásra is nagy hangsúly fektetett. A dobozt pedig karácsonyi matricákkal ragasztotta le. Az ajándék csomagolásról készített videóját itt megnézhetitek.




 A csomagban volt 16db vanília illatú gyertya ami azóta az asztalomat díszíti. A csoki formának külön örültem mert már nagyon régóta akartam én is venni egyet. Két arcmaszkot is kaptam, egy Garnier fátyolmaszkot és egy Rival de Loop hidratálómaszkot. A dobozban volt egy Avon Nutra Effects Selymesen hidratáló testápoló chia magokkal. Raminak sikerült megvenni az egyik kedvenc ajakápolómat a Blistex limonádés termékét amire én kb 2-3 hónapja találtam rá a boltban és azóta rendszeresen használom is. Megkaptam az első Yanke Candle viaszt is True Rose illatban, eddig csak a gyertyákat próbáltam a márkától így nagyon kíváncsi vagyok erre a termékre is. Az illatát már most nagyon szeretem.






Nagyon szépen köszönök mindent Rami sikerült eltalálnod az ízlésemet és a karácsonyi kívánságlistámról is lehúzhattam pár dolgot. Alig várom már a következő ajándékozást, biztosan fogok rá jelentkezni :)

Nagyon boldog karácsony és újévet kívánok Nektek!

Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.

A többiek bejegyzését itt találjátok.



You Might Also Like

1 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe