Az egy milliós paletta | Makeup Revolution 1 Million Paletta Teszt

2:29

Ma egy igazán különleges limitált kiadású palettát szeretnék nektek bemutatni. Ez nem más mint a 1 Million Revolution paletta. 



Elöljáróban szeretném elmondani, hogy ezt a palettát külön nem tudjátok megvenni, hanem csak Makeup Revolution termékek vásárlása mellé adják ajándékba. Én a notino-ról rendeltem, ahol minimum 1300 forint értékben kellett Makeup Revolution terméket vagy termékeket vásárolni, hogy  ezt a különleges palettát megkapjam. A limitált kiadású paletta apropója pedig nem más mint, hogy a Makeup Revolution elérte az 1 millió instagram követőt és ezzel a termékkel szeretnék meghálálni. Most még a pinkpandáról tudjátok beszerezni, ha minimum 6ezer forint értékben vásároltok a márkától.  




Őszintén szólva nem voltak nagy elvárásaim a palettával szemben mert mégiscsak "ingyen" adták, de hatalmasat csalódtam pozitív értelemben. Már maga a csomagolása is nagyon masszív és plusz pont, hogy egy tükör is van benne. A paletta 3 matt és 5 fényes finisű szemhéjpúdert tartalmaz.



A pigmentáltságuk egyszerűen mesés és a színeket is igazán jól ki lehet használni. Szemhéjalappal  nekem 7 órát simán kibírt a szemem és csak néhány szín porol nagyon minimálisan.

Nekem egyre inkább pozitív csalódás a Makeup Revolution. Nem sok márka kedveskedik egy-egy nagyobb mérföldkő elérésekor a vásárlóinak. Illetve az elmúlt egy évben nagyon sokat erősödtek és dobnak piacra nagyon sok jó újdonságot. Egyedül azt sajnálom, hogy önmagában ez a paletta nem lesz megvásárolható.




Ti szeretitek a Makeup Revolution termékeit? 


Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe