Makeup Revolution #Revoholic Eyes | Teszt

7:23



Makeup Revolution a legtöbb ember számára nem ismeretlen. Az angol cég professzionális sminkeket árul elérhető áron. A márka arról is híres, hogy több high end termék dupe-ját azaz olcsóbb változatát szokta piacra dobni. Ma pedig az egyik legújabb limitált palettájukat a #Revoholic Eyes-t mutatom meg nektek.



#Revoholic Eyes csomagolása nagyon masszív, strapabíró. A csomagolása pedig gyönyörű rosegold színű. A szemhéjpúderek pedig végre nem a megszokott téglalap vagy kör formába tették a készítők.


A paletta 12 szemhéjpúdert tartalmaz, rózsaszín, nude árnyalatoktól elkezdve a sötétebb színekig. Kettéosztva 6 púder nappali, 6 pedig esti sminkhez tökéletes. A púderek nagyon puhák szinte már krémes állaguk van. A 12 árnyalat között van matt és fényes finisű szemhéjpúder is.



 A swatchok szehéjpúderalapozó nélkül készültek. A paletta pigmentáltsága nagyon jó, igaz a legvilágosabb szín nem látszik mert megegyezik a bőröm színével. A púderek egyáltalán nem porolnak és alapot használva a nap végére  is úgy nézett ki a szememen mint reggel.

A palettából a kedvencem a rózsaszínes és a narancssárga szín. Tökéletes lesz utazáshoz is mert azok a színek amiket én általában használok megtalálható benne. Egyetlen negatív tulajdonsága a palettának az, hogy a kék színből felvitelkor a csillámok kihullanak.


Én már több terméket is kinéztem a  kollekciójukból. Nektek van kedvencetek a márkától?


Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe