Maybelline Fit Me! Matte + Poreless alapozó | Teszt

5:21



Ma egy olyan alapozóról hoztam nektek egy tesztet, amit április óta használok, így kialakult róla már a véleményem. Ez a termék nem más mint a Maybelline Fit Me! Matte + Poreless alapozó



A termék kb. 1800 forintba kerül és a legtöbb drogériában megtudjátok venni. Több árnyalatban is kapható, a legvilágosabb pedig a 110-es belőle. Ez az alapozó a normális és zsíros bőrűeknek lehet jó barátja. A benne található mikro púder szemcséknek köszönhetően mattítja a bőrt. Plusz pont az alapozónak a pórus eltüntető funkciójának. 


Míg külföldön üveges csomagolásban található meg a termék addig itthon tubusos csomagolásban. Ennek a hátránya az, hogy akaratlanul is valamennyi az alapozóból a kupakban végzi.




Fedése közepes, a nagyobb bőrhibákat nem tünteti el, így ha több bőrhibát szeretnél eltüntetni akkor korrektort mindenképpen használj. Könnyen feltudjuk vinni az arcunkra. Finise nem teljesen matt, de szép egészséges végeredményt ad a bőrnek. Tartóssága ebben a nagy melegben nem a legjobb, de átlagos napokon 6-8 órán keresztül szépen fen marad a bőrön. 


Szerintem egy próbát mindenképpen megér ez az alapozó. Kedvező 2000 forint alatti az ára, kuponnal és egyéb kedvezménnyel sokszor féláron is hozzá lehet jutni. Amit a leginkább sajnálok, hogy nem került bele fényvédő.

Ti próbáltátok már ezt az alapozót?



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem ezt az alapozót, de ebben a melegben nem használom, mivel a legvilágosabb árnyalatot vettem meg, így a nyári színemhez nem passzol, plusz mivel nincsenek bőrhibáim, ezért nyáron csak korrektort használok. :)

    A Fit Me korrektor is szuper, ha nem szerezted be, akkor azt is ajánlom.

    VálaszTörlés
  2. Én az Affinitone-t használom már több éve.Gondolkodom rajta,hogy ki kellene próbálni ezt, de kicsit elszomorít a fedése. Jó cikk lett.��

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe