Catrice ICONails körömlakk teszt | Tényleg 7 napig fent marad ?

8:09


Május végétől lesznek elérhetők a Catrice megújult körömlakkjai a drogériákban. Catrice ICONails lakkok közül volt szerencsém az egyiket kipróbálni. Ma pedig megosztom veletek a tapasztalatomat róla.

Az ICONails lakkok innovatív formulának köszönhetően több mint 7 napon át tartó hatást ígér fedőlakk nélkül. Összesen 45 ragyogó árnyalat közül válogathatunk majd, így mindenki megtalálhatja a magának való színt. Kétfázisú kupakkal rendelkeznek. Professzionális ecsetének köszönhetően garantált és egyszerű a lakk pontos felvitele a körmökre. A lakkok magas fényű eredményt biztosítanak a GLOSS SEAL’RTM technológiának köszönhetően. A benne található acai olajnak pedig regeneráló és hidratáló hatása van.


Nagyon örültem, hogy lehetőségem van kipróbálni az ICONails-t mert mindig keresem a legjobb körömlakkot. A lakk szögletes csomagolású, a szögletes kupaknak igazából semmi értelme nincs azonkívül, hogy passzol az üveghez. Szerencsére alatta a szokásos körömlakknál megszokott kupak található.


Hozzám a 05 It's All About That Red nevet viselő vörös árnyalatú gél hatású lakk érkezett. A körömlakk kiszerelése 10,5 ml ami elég lesz egy ideig.


Az ecsete tényleg nagyon jó, egyszerűen és gyorson feltudom vinni vele a lakkot. A lakk nagyon gyorsan szárad és már egy rétegben szép eredményt lehet elérni vele. Én a körmeimre 2 rétegben vittem fel a körmeimre. A második rétegnél már egy kicsit lassabban száradt a lakk. Két rétegben tényleg gél lakk hatást tudunk elérni vele és csodás fénye van a körmökön, amit eddig csak rendes gél lakkozás során tudtam eddig elérni.



Akkor jöjjön a nagy kérdés, ami már a tesztelés előtt nagyon érdekelt. Tényleg fent maradt a körmeimen 7 napig? A válasz az, hogy igen. Először nagyon szkeptikus voltam vele, mert melyik lakk az ami kibír ennyi napot fedőlakk nélkül. A hetedik napnál annyi változás látszódott, hogy elkezdett nőni a körmöm.

Engem meggyőzött a Catrice ICONails lakkok és bátran ajánlom nektek is, hogy próbáljátok ki. Csalódni nem fogtok benne az egyszer biztos. Én pedig alig várom, hogy kikerüljön a drogériák polcaira és vegyek néhány árnyalatból belőle.


Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe