Catrice The Nude Blossom Collection Paletta | Teszt

6:50


Sziasztok,
Szeretném nektek megmutatni a Catrice tavaszi szortimentjéből való kedvenc palettámat. Ez nem már mint a The Nude Blossom kollekcióból való 010 Blossom 'N Roses paletta


Catrice az a márka ami eddig mindig elkerülte a figyelmemet, egy rúzsom van tőlük összesen. Aztán néhány hete amikor a Rossmann-ban nézelődtem egyből megakadt a szemem a The Nude Blossom palettán amelynek a megvásárlása mellett a csomagolás volt a döntő. A rosegold felírat egyből megnyert. A paletta nagyon jól záródik és nem került bele applikátor, aminek én külön örülök. 


Maga a paletta egy highliter, kontúr és hét szemhéjpúdert tartalmaz. Eddig szinte csak barnás nude szemhéjpúdereket vásároltam és féltem is egy kicsit, hogy milyen lesz ez a rózsaszínes paletta, de abszolút nem bántam meg, hogy megvásároltam. Egy igazi tavaszias paletta. 



A paletta színei csodásak és nagyon pigmentáltak is. Nekem a három kedvenc színem a pezsgős babarózsaszín,barack és a sötétebb mályvás rózsaszín. A sötétbarna szemhéjpúder apró aranyszínű csillámokat tartalmaz. A szemhéjpúderek sajnos porol, és ha nem szemhéjalapozóra viszed fel akkor nagyon hamar le is potyog. Szemhéjalapozót mindenképp használj hozzá, ha nem akarod, hogy hamar eltűnjön a szemedről.  Én a legjobban vizes ecsettel tudtam felvinni a szememre. Az én szemem szemhéjalapozóval kb. 4-5 órán keresztül tökéletesen fent maradt. 

 Természetes fényben, szemhéjalapozó nélkül.

Vakuval és szemhéjalapozóval. 


Összességében az érte kiadott 1599 forintot megérte, most márciusban elég sokszor használtam is. Ha valakit eltud attól tekinteni, hogy szemhéjalapozó nélkül porol akkor egy próbát mindenképpen megér. Plusz a Glamour-napokon a Rossmannban 25% kedvezménnyel tudjátok megvenni a dekorkozmetikumokat . Az árnyalatok pigmentáltsága miatt nagyon megszerettem, csak ne porolna ennyire.

Nektek van kedvencetek a Catrice-től? 

Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ezt palettát még nem figyeltem, de nagyon szép színek vannak benne.:) Az meg még jobban meglepett ,hogy pigmentált, mert eddig valahogy rossz tapasztalatom van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is meglepődtem, hogy ilyen jó ez a paletta azt leszámítva, hogy porol, de ezt szemhéjalappal könnyen tudjuk orvosolni. :)

      Törlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe