dm Kedvencek | 2016 ősz

6:11

Sziasztok,

Egy kicsit megkésve, de szeretném bemutatni nektek, hogy mit rejtett az őszi dm Kedvencek doboz. Sajnos én nem kerültem be az 1000 szerencsés közé, de a héten a boltban sétálva megpillantottam, hogy valaki nem vitte el a sajátját, egyből le is csaptam rá :D




Nézzük milyen termékeket rejtett is a csomag:

  • Balea micellás kendő, 25 db. Érzékeny bőrre ajánlják, nem tartalmaz etanolt és olajokat. Eddig még nem próbáltam micellás kendőket így kíváncsi leszek rá. Eredeti ára 399 forint.

  • Alverde bb 2in1 ápoló és fedőlakk. Alverde a dm saját márkája, személy szerint szeretem a termékeiket mert nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, illatanyagokat, színezékeket és főként növényi összetevőkből állnak. Ez a lakk bio narancsolajjal és bio kamilla kivonattal készült. Eredeti ára 799 forint.

  • Nivea creme care tusfürdőhab, 200 ml. Ez a Nivea termékcsalád egyik legújabb tagja. Klasszikus Nivea illattal. Állagát leginkább a borotvahabhoz tudnám hasonlítani. Utazáshoz is praktikus termék, hiszen ez biztos nem fog kifolyni a táskában. Eredeti ára 899 forint.

  • Alverde MED arckrém 50ml. Gyógyvizes arckrém irritált bőrre, pH-bőrsemleges. Érzékeny bőröm van és ez a hideg idő se tesz neki jót, remélem tud majd rajta ez a krém segíteni. Eredeti ára 999 forint.

  • Biobaza teafaolaj szappan, 100g. Ez a szappan ideális kézmosáshoz és a zsírosodásra, pattanásosodásra hajlamos bőr tisztítására is. Eddig csak jót hallottam a teafaolaj tartalmú dolgokról, remélem nekem is befog válni ez a termék. Eredeti ára 649 forint.

  • Zendium gentle white fogkrém, 75 ml. Egy fogkrém mindig jó ha van, így nagyon örültem ennek a terméknek. Plusz pont a zendium fogkrémnek, hgy nem tartalmaz SLS-t. Eredeti ára 1199 forint. 

  • Dove Derma Spa cashmere comfort testápoló, 200ml. Ezt a testápolót néhány hónapja már próbáltam a Dove-tól. Nekem nagyon bevált, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Eredeti ára 1299 forint.

  • Treaclemon ginger tusfürdő, 500ml.  One ginger morning tusfürdő intenzív, frissítő gyömbér illattal. A termék nem tartalmaz parabéneket, szilikont és vegán.  Eddig nem próbáltam ezt a terméket, pedig a polcokon többször is megnéztem. Az illata fantasztikus. Eredeti ára 1699 forint.

  • Sebamed balsam deo roll-on, 50 ml. Alumínium-, parabén- és alkoholmentes. Összetevőit tekintve ez egy bőrbarát termék. Eredeti ára 1199 forint.







Nagyon örülök, hogy sikerült hozzájutnom ehhez a csomaghoz. A dobozban található termékek értéke összesen 9141 forint, így szerintem bőven megérte a 3000 forintot amennyibe kerül egy ilyen doboz.  Ez volt az utolsó ilyen dm Kedvencek mert megújult az egész. Mostantól a megszokott áron tematikus dobozokkal rukkol elő a dm csapata. Az újdonság közé tartozik,hogy ezentúl előre tudjuk majd a doboz tartalmát. Bővebben a dobozról itt olvashattok.

Ti mit gondoltok a meglepetés dobozokról? 



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Klassz ez a doboz, a tematikusok közül majd a konyhásra, és a hajasra csapnék le, a konyhás tetszik a legjobban. Viszont nem örülök, hogy előre megmutatják, mi van benne. Jobb volt meglepinek.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe