Lovely Belle Naturelle Paletta tesz | Kedvencek 2 ezer alatt

4:13


Sziasztok, 
Ma egy új sorozatot indítok a blogon, a Kedvencek 2 ezer alatt címmel. Ezen belül fogom majd megmutatni nektek azokat a termékeket amelyek a kedvenceim lettek és 2 ezer forint alatt lehet beszerezni. Elsőként a Rossmann-ban kapható Lovely márka legújabb palettájáról a Belle Naturelle névre keresztelt termékről olvashattok. 



Márciusban vásároltam meg a Rossmann-ban ezt Lovely a palettát 1300 forintért. Lovely egy lengyel kozmetikai márka, amely az utóbbi időben jobbnál jobb termékeket dob a piacra. Még februárban láttam képet az instaram oldalukon erről a palettáról és már akkor tudtam, hogy ez nekem kell.A boltban nem volt hozzá teszter, de a csomagolásán jól láthatóak a benne lévő színek. Plusz pont, hogy a palettát leragasztották így biztosak lehetünk benne, hogy senki se próbálta ki. 


A csomagolás hátulján pedig az árnyalatokhoz tartozó nevek találhatóak, ami szerintem profi megjelenést ad neki mert drogáriás szinten ritka, hogy ennyire figyelnek a külalakra. 



A paletta maga 12 darab szemhéjpúderből áll, matt és fényes árnyalatokat tartalmaz. A bal oldalon 6 természetes nude árnyalatokat találunk, míg a jobb oldalon magasabb intenzitású színek vannak. Legnagyobb meglepetésemre nem applikátort csomagoltak hozzá, hanem egy kétvégű ecsetet. Igaz magát az ecsetet lehetne még fejleszteni, de egy ilyen alacsony árkategóriás terméknél hatalmas dolog. 


Mindegyik szín nagyon pigmentált. A paletta hátrányai közé tartozik az, hogy felvitel közben nagyon porol, így én mindenképp ajánlom, ha kipróbáljátok használjatok hozzá szemhéjalapozót mert azzal együtt nekem kb. 6-7 órán keresztül el se mozdult a szememről. Ami még nem tetszik benne az, hogy magának a terméknek mikor kinyitja az ember műanyag illata van,de felvitelkor már egyáltalán nem érződik. 

(Vakuval)

 (Vaku nélkül, természetes fényben) 

(Vakuval)

(Vaku nélkül, természetes fényben) 

Mint ahogy a képeken látszik, tényleg egy nagyon pigmentált palettáról beszélünk. Sajnos a legvilágosabb színeket nem igazán adja vissza a kép mert azok majdnem megegyeznek a bőröm színével.


Nagyon megvagyok elégedve ezzel a termékkel, igaz porol, de az ára és a pigmentáltsága kompenzálja ezt. Lovely mostanában nagyon jó dolgokkal áll elő, kíváncsian várom, hogy milyen újdonságokat fognak még bemutatni. Ha eddig még nem tettétek mindenképpen nézzétek meg a termékeiket a Rossmann-ban.

Ti próbáltatok már valamit a Lovely-tól? 


Ha nem szeretnétek lemaradni a bejegyzésekről akkor kövessétek a blog Facebook oldalát. Plusz az Instagramon is megtalálhattok.




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ez a palettájuk is jól sikerült! Nekem kicsit vagányak a színek, de kiváncsian várom, hogy milyen újdonságokat hoznak majd be a közel jövőben. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki ez a paletta, de nem hiszem, hogy beszerzem mert úgysem használnám ki.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe