dm Life Book 2017

9:06

Sziasztok,

Mint a legtöbben tudjátok idén is meglehet venni a dm Life Bookot 100 active beauty pont ellenében 999 forintért. A könyvet a tavalyihoz hasonlóan idén is Papetri paperworks készítette. Fontos megjegyezni, hogy nincsen kettő egyforma határidőnapló hiszen mind a 13 ezer darabnak egyedi a borítója.
A könyvet egy átlátszó borítóval ellátott dobozban kapjuk, így akár tökéletes ajándék lehet karácsonyra is. A doboz hátulján további információkat olvashatunk a határidőnaplóról.


Én ezt az rózsaszíneset választottam madár motívumokkal. Külön tetszik, hogy egy rózsaszín gumival össze lehet zárni, így ha berakom a táskámba nem kell attól félnem, hogy kinyílik és összegyűrődnek a lapok. A tervezőben van külön havi és heti nézet is. Beleírhatjuk kedvenc receptjeinket, órarendünket és a  pénzügyi tervező segítségével könnyen megtervezhetjük a havi kiadásainkat. Ha ez nem lenne elég több oldalnyi hely van külön a jegyzeteinknek.
Maga a naptár három részre van osztva, tervező,hasznos és jegyzeteim.



Itt van néhány kép milyen is belülről a tervező:

Rögtön az első oldalra felírhatjuk az adatainkat.


Egy kis motiváció sose árt :)


















Nagyon tetszik maga a naptárnak a mérete, kidolgozása és a benne található grafikák is. Plusz pont nekik, hogy az idén annyira népszerű színezők után itt is megtalálhatunk belőle néhányat. A tervező utolsó oldala pedig egy mappa, amibe berakhatjuk a számlákat vagy a fontosabb papírokat.

Örülök, hogy sikerült hozzájutnom ehhez a határidőnaplóhoz, és alig várom már,hogy januárban elkezdhessem vezetni.

Ti beszereztétek az idei Life Bookot?



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A napokban hallottam erről először csak, de örülök nagyon hogy írtál róla. ^^ Nagyon kis gyönyörűségesnek tűnik, állítólag sok helyen már elkapkodták, nem is csodálom, szívmelengető már csak rá nézni is.:D

    VálaszTörlés
  2. Én nem bírtam ki,és pár dolgot már beírtam. :D

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram

Subscribe